Abrahamdag wordt mede mogelijk gemaakt door:


Theater de Bussel

Alle sponsoren

PROGRAMMA


Het (concept)programma van 3 oktober 2020 ziet er als volgt uit:
(wijzigingen voorbehouden)


09.00 - 09.45 uur
Ontvangst in het bij de uitnodiging aangegeven horecabedrijf waar u wordt geregistreerd als deelnemer. Hier ontvangt u een button in Uw groepskleur en consumptiebonnen. Ook u wordt welkom geheten en wegwijs gemaakt door uw groepsbegeleiders en u kunt kennis maken met de andere deelnemers van uw groep.

10.00 uur
Feestelijke opening van de 58e Oosterhoutse Abrahamdag in de
St. Jansbasiliek op de Markt, waar op subtiel-culturele wijze de eerste portie Oosterhoutse Abraham-wijsheden van die dag over u wordt uitgestort. (NB: dit is geen kerkdienst).

11.00 uur
Vertrek naar het gemeenthuis.

11.15 uur
Gemoedelijk-gastvrije ontvangst door het gemeentebestuur van onze mooie stad met een korte, wijze, toespraak door burgemeester Mark Buijs.

12.15 uur
Vertrek naar de ingang van het stadspark voor de kranslegging bij het ABRAHAMBEELD door twee uitverkoren Abrahammen van het jaar 1970.

12.40 uur
Vertrek naar Theater de Bussel waar de aloude Oosterhoutse wijsheid bij uitstek: 'eerst eten' in praktijk gebracht kan worden.

13.00-14.10 uur
Lichte-luchtige lunch, in buffetvorm

14.15 uur
Onder aanvoering van de orkesten De Pierewaaiers en De Ladykantjes vindt, dwars door het drukke centrum, de opmars naar het Slotpark plaats.

14.30 uur
Nadat in het Slotpark-West van iedere groep een foto is gemaakt kunt u uw familieleden en bekenden mee laten genieten van uw sportieve prestatie op de autoped tijdens de Abraham-Steprace, met als inzet de 'Henk de Vooght trofee'. (als u zich voor deelname opgeeft -uit elke groep 3 mannen-) Dweilbands zullen de strijders mentaal ondersteunen.
"De catering bemant de bar en tapt dat, wat hi­j die wijs is,
UITSLUITEND via de TOILETWAGEN weer laat wegvloeien."

(tarief wildplassen: € 90,- NIET DOEN DUS)


15.40 uur
Met de muziek voorop wandelen we terug naar de ontvangstcafés voor het BORRELUURTJE met bittergarnituur. Hier kunt u gebruik maken van de 's ochtends uitgereikte consumptiebonnen. Ondertussen wordt u vermaakt met een streetparade door de begeleidende orkesten. Wees wijs en drink met mate(n)!

17.00 uur
Alle 'Brammen' verzamelen op de markt, waarna we in optocht vertrekken naar Theater de Bussel

17.30 uur

Aanvang diner. Tijdens het diner wordt een loterij gehouden met als hoofdprijs een heel HALF VARKEN. Uitgebeend, verdeeld en gesneden naar uw eigen wens.

20.00 uur
Sluiting van het officieel gedeelte van ABRAHAMDAG 2020 door de voorzitter. Start van het groot Abrahambal. Op het bal zijn ook uw familie, vrienden en oud-Abrahammen van harte welkom!

©2019, abrahamdag.com, Stichting Abrahamdag Oosterhout. administrator